Eurostarter
Image default
Winkelen

Kies voor Scandinavische woonaccessoires voor een stijlvol interieur

De Scandinaviërs houden van een no-nonsense inrichting, maar dat wil niet zeggen dat ze niet houden van mooie spullen. In tegendeel, de Scandinavische woonaccessoires zijn niet alleen in het noorden van Europa populair maar ook bij ons in Nederland. Steeds meer mensen ontdekken de mooie dingen die de Denen, Noren en Zweden met hout maken en waarmee je je interieur extra elan kunt geven. Je hoeft er niet voor op reis, want Scandinavische woonaccessoires kun je ook heel makkelijk in Nederland kopen, zowel online als in een fysieke winkel.

Maak iets moois en eigens van je interieur

Shoppen in de Madam Stoltz webshop bij By Zenz is een belevenis op zich. Je kunt je vergapen aan de fraaie items die deze Deense ontwerpster maakt. Ze gebruikt hiervoor zoveel mogelijk natuurlijke materialen en probeert zo milieuvriendelijk als mogelijk te produceren. Ook om die reden zijn de items uit de Madam Stoltz webshop in Noord-Scharwoude zo populair. Ze vinden hun weg naar menig woonkamer, of die nu klassiek, romantisch of modern is ingericht. Met een mooie vaas of spiegel van Madam Stoltz geef je het interieur extra stijl en zullen je bezoekers je prijzen om je goede smaak.

Shop online of laat je betoveren in de winkel

Als je in de buurt van Noord-Scharwoude woont dan kun je een bezoek brengen aan de winkel van By Zenz. De openingstijden vind je op de website. Maak een afspraak voor je bezoek, dan heb je alle gelegenheid om de items in hun Madam Stoltz webshop uitgebreid te bekijken. Je kunt jouw nieuwe Scandinavische woonaccessoires direct mee naar huis nemen. Als langsgaan geen optie is dan is er geen man overboord. Ook in de webshop kun je prima winkelen. Dankzij de duidelijke foto’s en uitgebreide beschrijving weet je precies wat je koopt. Je bestelling ontvang je binnen enkele dagen thuis.