Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Een deskbike aanschaffen om te bewegen tijdens het werk

Heeft u wel eens een deskbike gezien? Of overweegt u de aanschaf van een deskbike? Het is een fiets die geschikt is om op te bewegen tijdens het werken. De fiets is namelijk verstelbaar op verschillende hoogte en aan te schaffen in verschillende lengtes en breedtes. Door het juiste formaat te kiezen past de fiets perfect bij de omgeving waarin u werkt en is het mogelijk om even te ontspannen tijdens het werk door te bewegen. In een werkpauze is het natuurlijk ook mogelijk om even een spelletje te spelen op uw telefoon, maar op deze manier is er geen sprake van meer inspiratie en energie als u weer begint met werken. Door te kiezen voor een deskbike van Vital Today is dat wel het geval.

Voldoende beweging gedurende de werkdag

Door een deskbike wordt het namelijk voor iedereen mogelijk om straks voldoende te bewegen. Een cruciale zaak in een samenleving waarin mensen het grootste gedeelte van de dag zitten. Dit is natuurlijk gerelateerd aan het werk dat de meeste mensen doen, waarbij het voornamelijk noodzakelijk is om te blijven zitten. Toch is het zeer belangrijk om af en toe te gaan staan en te bewegen. Op deze wijze kunt u namelijk ervoor zorgen dat de gewrichten in het lichaam soepel blijven, dat de rug geen pijn doet en dat de bloedsomloop weer goed is. Door de goede bloedsomloop is het mogelijk om meer energie en motivatie uit een korte pauze te halen.

Goed voorbereid een deskbike kopen

Voor de deskbike geldt dat deze fiets goed moet aansluiten op de situatie die er is bij uw werkplek. Als u een deskbike koopt, maar deze past vervolgens niet onder uw bureau, dan is er sprake van een miskoop. Zorg er dus voor dat u van tevoren weet wat het formaat is van de aankoop die u uiteindelijk doet. Verder is het handig als het bureau waarachter u zit tevens verstelbaar is.

https://www.vitaltoday.nl/