Eurostarter
Image default
Bedrijven

Laat een airsock plaatsen en zorg voor schone lucht

Schone lucht in binnenruimtes is enorm belangrijk. Dat heeft de uitbraak van corona duidelijk gemaakt maar het gaat natuurlijk niet alleen daarover. Want schone lucht heeft zoveel meer voordelen. Het zorgt ervoor dat mensen comfortabel kunnen werken en dat er minder ziekteverzuim is. U kunt ook op uw kantoor zorgen voor schone lucht met een airsock. Dit systeem zorgt ervoor dat er continu verse lucht in de ruimte wordt verspreid. Er hoeft geen raam open, niemand zit op de tocht of heeft een hinderlijke luchtstroom in zijn nek. De lucht wordt op natuurlijke wijze ververst waardoor schadelijke stoffen, zoals virussen, minder kans krijgen.

Iedereen een gezonde werkomgeving

Een gezonde werkomgeving is voor iedereen belangrijk. Het bevordert de creativiteit en het verlaagt de kans op klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid en concentratiestoornissen. Daarover zijn de deskundigen het al jaren eens. Bij BLT Luchttechniek weten ze dat ook al heel lang. Hun airsock systemen zijn dan ook zeer populair. Niet alleen op kantoor, maar ook op school in zorginstellingen, winkels, sportscholen en de horeca. Overal waar veel mensen samenkomen of waar mensen voor langere tijd achter elkaar tijd doorbrengen, is verse lucht enorm belangrijk.

Wilt u ook optimaal ververste lucht in uw bedrijf?

Als u van mening ben dat de klimaatbeheersing in uw pand verbeterd moet worden, overweeg dan het systeem van de airsock. Dit kan eenvoudig worden aangebracht en geeft een uitstekend resultaat. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen bij BLT Luchttechniek in Breda. Zij werken door heel Nederland. U vindt meer informatie over optimale ventilatie en klimaatbeheersing op de website. Hier staan ook de contactgegevens en kunt u een contactformulier invullen voor meer informatie of een offerteverzoek. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw wensen door te nemen. Als u akkoord gaat met de offerte, dan kan er op korte termijn een datum worden gepland voor de installatie.

https://www.bltluchttechniek.nl/