Eurostarter
Image default
Particuliere dienstverlening

Laat een smeervloer leggen als u renovatieplannen voor uw huis heeft

Bij een grondige renovatie van de woonkamer of een andere ruimte in uw huis hoort natuurlijk ook een nieuwe vloer. Als de oude vloerbedekking is verwijderd, kan het gebeuren dat de ondervloer er niet meer optimaal uitziet. Een smeervloer laten leggen lost dit probleem snel op. Hiermee wordt de vloer optimaal glad en kunt u iedere willekeurige vloer plaatsen die u maar wilt. Wilt u ook meteen vloerverwarming laten plaatsen? Dan is het nodig de dekvloer te laten infrezen voor het leggen van de slangen voor de verwarming.

Maak een goede planning

Een vloer leggen vraagt wat geduld. Laat u een smeervloer leggen? Dan moet deze goed drogen voordat u de vloer kunt belasten. Pas als de vloer goed is uitgehard, kunt u het infrezen van de dekvloer plannen voor vloerverwarming of het wegwerken van leidingen en bekabeling. Zorg er dus voor dat het leggen van de uiteindelijke vloer pas wordt ingepland als de ondervloer gereed is. Het in acht nemen van droogtijden is belangrijk om schade aan de vloer te voorkomen. Nadat de definitieve vloer is gelegd, kunt u deze dan direct volledig belasten.

Schakel de vakman in voor een mooie vloer in uw woning

Met een vloer wilt u natuurlijk zo lang mogelijk doen. Een vloer moet in de meeste gevallen toch wel tien jaar mee kunnen. Daarom is het belangrijk de plaatsing goed voor te bereiden. U kunt een afspraak maken voor het infrezen van een dekvloer of om een smeervloer te laten leggen met Multi Vloeren Brabant. Vraag een vrijblijvende offerte aan en u zult aangenaam verrast zijn door de scherpe prijs. Als u akkoord gaat, kan er snel een datum worden gepland om uw vloer te bewerken. Er komt in de meeste gevallen vooraf een medewerker langs om de vloer te beoordelen. Dan hebben de medewerkers de juiste materialen bij zich om uw vloer en ondervloer te bewerken en kan het werk vlot worden uitgevoerd.