Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak optimaal gebruik van WBSO met advies van een expert

WBSO is een van de meest toegankelijke subsidieregelingen die Nederland kent, maar het is wel verstandig om een expert over advies te vragen. Zo kunt u met uw organisatie optimaal van deze regeling gebruikmaken en haalt u werkelijk het onderste uit de kan. Bovendien wordt het zo eenvoudig om een aanvraag op te stellen, want zo’n specialist weet precies waar op gelet moet worden en hoe zo’n aanvraag efficiënt kan worden ingediend. Maar nu is de vraag waar u zo’n WBSO-specialist vindt. Het antwoord op die vraag is simpel: TechForce uit Hilversum. Deze expert heeft jarenlange ervaring met het aanvragen van WBSO-subsidie. De kans van slagen is dan ook groot wanneer u met hen in zee gaat.

Ontvang hulp bij het aanvragen van subsidies voor uw R&D project

Met wat voor R&D project u ook aan de slag gaat, met de hulp en het advies van TechForce is de kans groot dat u optimaal gebruik kunt maken van WBSO. Deze specialist ontzorgt u bovendien van A tot Z, waardoor u zich kunt focussen op uw project en zich minder zorgen hoeft te maken over de financiering. Het bedrijf biedt een hoge slagingskans, mede dankzij de ruime ervaring met het indienen van subsidieaanvragen voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. Zowel kleine als grote bedrijven kunnen dan ook bij hen terecht voor advies op het gebied van subsidie dat verder gaat dan enkel over WBSO. Ook andersoortige subsidieaanvragen besteed u met een gerust hart uit aan deze expert.

Ontdek wat deze specialist voor uw bedrijf kan doen

Bent u benieuwd wat TechForce uit Hilversum voor u kan betekenen op het gebied van subsidieaanvragen? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf en plan een vrijblijvend adviesgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreekt u uw wensen en doelstellingen met hen, waarna ze u laten weten wat ze voor u kunnen betekenen en wat u van de samenwerking kunt verwachten. Zo weet u precies waar u aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.