Eurostarter
Image default
MKB

Ga een nieuwe uitdaging aan: ontdek de unieke franchise formules

Ondernemen: het is een activiteit die wellicht niet voor iedereen geschikt is. Het is vaak risicovol en je dient all-in te gaan, om de grootste kans op succes te hebben. Natuurlijk zijn er mensen waarbij ondernemen een tweede natuur is (geworden); maar er zijn ook genoeg mensen die in loondienst zijn, maar stiekem wel dromen van een eigen onderneming. Of je nu een gevorderde ondernemer bent in hart en nieren en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of nog nooit een stap hebt gezet in de wereld van het ondernemen: met de franchise formules van Tubz Europe wordt ondernemen leuk en eenvoudig en is het risico dat je loopt redelijk laag. Ben je benieuwd of de Tubz-formules iets voor jou zijn? Ontdek dan snel de mogelijkheden!

Lage opstartkosten en verkoopervaring is geen eis

De unieke franchise formules van Tubz Europe gaan gepaard met vele voordelen. Zo profiteer je van lage opstartkosten wanneer je begint en hoef je dus geen torenhoge investeringen te doen: wel zo fijn voor je portemonnee! Ook hoef je geen ervaring in de wereld van de verkoop te hebben. Indien je wel verkoopervaring hebt, is dit natuurlijk een pré, maar deze ervaring is echt niet nodig om een succesvolle onderneming te straten met de franchise formules van Tubz Europe. Nog een voordeel is dat je niet per se direct op fulltime basis aan de slag hoeft te gaan. Zo kun je bij je huidige werkgever blijven (op parttime basis) en in je vrije tijd starten met ondernemen en een leuke aanvulling op je maandelijkse inkomen verkrijgen.

Neem contact op

Kortom: ondernemen met de unieke franchise formules gaat gepaard met vele voordelen. Ben je benieuwd of de Tubz-formules iets voor jou zijn? Wil je informeren naar de mogelijkheden of heb je een specifieke vraag over de verschillende pakketten? In alle gevallen neem je gerust contact op met de specialisten.

https://tubzeurope.nl/