Eurostarter
Image default
Dienstverlening

Managed services en ICT-advies van een ervaren ICT-bureau

Heeft u een bedrijf dat actief is in de cultuur- en entertainmentsector, de zakelijke dienstverlening, de overheidssector, de zorgsector, de onderwijssector, de logistiek- en warehousingsector of de industriesector? En wilt u graag ICT-advies op maat of wilt u gebruikmaken van complete ICT-pakketten? Maak dan kennis met de Oaktree Group. Dit gespecialiseerde ICT-adviesbureau met vestigingen in Zaandam, Apeldoorn en Utrecht, geeft u met veel plezier ICT-advies op maat en heeft ook managed services in zijn aanbod.

Een handig ICT-abonnement of losse ICT-oplossingen voor uw bedrijf

Als u kiest voor de managed services van de Oaktree Group, dan kiest u voor een soort van ICT-abonnement waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt. Voor dat bedrag kunt u onbeperkt gebruikmaken van de performante ICT-managed services van het bedrijf. Dat houdt in dat u beschikt over goedwerkende hardware en software, dataverkeer, cloudopslag, onderhoud, enzovoort. Naast dat ICT-abonnement kunt u een beroep doen op het ICT-advies op maat, om uw bedrijf efficiënter te laten presteren. Ook beschikt het bedrijf over specifieke ICT-diensten om uw organisatie beter te laten functioneren.

Neem contact op met deze ICT-organisatie voor meer informatie

Zou u graag gebruikmaken van de managed services en dus een ICT-abonnement aanschaffen? Of wilt u ICT-advies op maat van uw bedrijf krijgen? Neem dan zeker contact op met het gepassioneerde team van medewerkers van de Oaktree Group. Zij zullen u met raad en daad bijstaan om uw bedrijf slimmer te laten presteren en functioneren. De contactgegevens vindt u terug op de website van het bedrijf. Daar vindt u ook meer informatie terug over de specifieke ICT-diensten waar u gebruik van kunt maken, zoals de ‘Unified Communications dienst’, de ‘Smart Workspace’ dienst, de ‘Security’ dienst, enzovoort. Bekijk het eens op uw gemak om te ontdekken welke dienst of diensten de ideale oplossing zouden kunnen zijn voor uw bedrijf.