Eurostarter
Image default
Electronica en Computers

Met een refurbished Canon PFI 1700 cartridge bespaar je op materiaalkosten

Een refurbished inktpatroon is een uitstekende keuze voor je organisatie, omdat je hiermee bespaart op hoge materiaalkosten. Een gereviseerde cartridge wordt namelijk aangeboden tegen een lagere prijs. Daarnaast is het ook nog eens beter voor het milieu, omdat de materialen hergebruikt worden tijdens de fabricage. Zolang je een cartridge bij een betrouwbare aanbieder bestelt, hoef je daarbij niet in te leveren op de kwaliteit. Bij Plotterinkshop kun je een refurbished cartridge, zoals de Canon PFI 1700, eenvoudig bestellen. “Refurbished” is misschien een term die wat vragen oproept. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Een inktpatroon met een tweede leven volgens de geldende kwaliteitseisen en ISO-standaarden

Refurbished betekent letterlijk “gereviseerd”. Voor een inktpatroon houdt dit in dat deze opnieuw wordt gefabriceerd en dus een tweede leven krijgt. Het patroon wordt uit elkaar gehaald, volledig schoongemaakt en gerepareerd. Vervolgens worden bepaalde onderdelen vervangen, wordt het patroon voorzien van een chip en bijgevuld met nieuwe inkt. Om een cartridge, zoals de Canon PFI 1700, die zo goed mogelijk presteert aan te bieden, wordt alleen gebruikgemaakt van een hoogwaardige chip en kwalitatieve inkt. Bovendien zijn de cartridges in deze webshop honderd procent OEM-matched, wat inhoudt dat ze onder andere dezelfde kleursamenstelling hebben als het originele product. Je merkt hierdoor geen verschil in de printkwaliteit. Bovendien voldoet het patroon aan de geldende kwaliteitseisen en ISO-standaarden.

Laat het inktpatroon naar elke locatie in Europa verzenden

Je kunt de website van Plotterinkshop bezoeken om het gehele aanbod aan cartridges, zoals de Canon PFI 1700 cartridge, te bekijken. Naast Canon, specialiseert deze aanbieder zich ook in inktpatronen voor HP DesignJet-printers. Je filtert eenvoudig op het type printer, de kleur en de inhoud van het patroon. Bovendien kun je op de blogpagina meer lezen over de voordelen van refurbished inktpatronen. Heb je het patroon gevonden dat je zocht? Dan wordt deze gratis verzonden naar elke locatie in Europa!

https://www.plotterinkshop.com/?lang=nl