Eurostarter
Image default
Groothandel

Spaar voor korting bij de scootergroothandel

Bij scootergroothandel Doleweerd kunt u als ondernemer profiteren van de hoogste kortingen. Zij werken namelijk met een Loyalty-programma. Dit houdt in dat u als dealer beloond wordt met uw inkopen bij de scootergroothandel. Door een punten spaarsysteem krijgt u kortingen op uw volgende bestellingen. Dit kan oplopen tot 20% korting! Voor elke euro die u uitgeeft bij scootergroothandel Doleweerd, krijgt u punten in het dealerportaal voor onderdelen. Uiteraard krijgt u dus meer punten naarmate u meer besteedt. De punten hebben een bepaalde waarde, die gebaseerd is op uw omzet van het afgelopen jaar. Hoe hoger de omzet, hoe hoger de waarde. U mag zelf kiezen wanneer u de punten inruilt voor de korting. U kunt meteen uw korting genereren, maar als u langer wacht, neemt de waarde uiteraard toe. Zo wordt het interessant om meer van uw dagelijkse inkopen bij de scootergroothandel te doen. Elke euro die u besteedt, zorgt ervoor dat uw punten waardevoller worden!

De hoogste korting op uw volgende aankoop

Bij het afronden van uw order kunt u er voor kiezen om uw punten in te leveren. Dat heeft u dus zelf in de hand. U mag iedere bestelling de punten van de vorige bestelling inleveren bij de scootergroothandel. U mag ze ook opsparen, maar u mag niet meer punten inleveren dan het totaal van uw bestelling. Er zijn ook producten waar u geen punten op kunt inleveren. Als dat aan de orde is, levert u minder punten in dan het totaal van uw bestelling. Dit geldt voor netto geprijsde artikelen. Deze artikelen tellen wel mee in uw omzet en leveren dus wel punten op. Let wel: punten zijn beperkt houdbaar. Na 365 dagen vervalt een punt dat niet is uitgegeven automatisch. U krijg hier voorafgaand een bericht over.

Spaar nu mee met het programma

Dit programma zorgt ervoor dat u niet alleen profiteert van de beste service van scootergroothandel Doleweerd, maar dat u ook nog eens hoge kortingen kunt krijgen! Het is een echte aanrader om mee te sparen met het Loyalty programma. Koop voortaan uw onderdelen in deze scootergroothandel!

https://www.doleweerd.nl/