Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

Na gala ideeën en activiteiten

Tieners zijn altijd op zoek naar nieuwe en frisse ideeën na afloop van een promotie. Of je nu het after-prom-feest van de school plant of je bent op zoek naar iets om te doen na de grote dans, een beetje creativiteit is alles wat je nodig hebt om geweldige ideeën te bedenken voor na het bal.

 

Gezellig kampvuur

Geniet van de nachtelijke hemel en een gezellige tijd samen rond een kampvuur in uw achtertuin of op een plaats in de buitenlucht. Naarmate de nachtlucht kouder wordt, kom je dichterbij. Of het nu gaat om een ​​grote groep vreugdevuren op het eigendom van een vriend of een gesanctioneerd klein vuur op het strand, kampvuren zijn romantisch.

 

Het datingspel

Stel een spannende game-show samen, gemodelleerd naar oude shows zoals The Dating Game of The Newlywed-game, waarbij paren moeten proberen antwoorden te vinden op een reeks relatie-vragen. Print leuke vragen uit voor koppels en wijs vervolgens twee of drie punten toe aan een ronde. Speel vier of vijf rondes waarbij stelletjes in het geheim het antwoord schrijven dat ze denken dat hun partner zal zeggen op een bord met wiskaarten. Toekenningspunten voor juiste antwoorden.

 

Sterrenhemel Fotoshoot

Beperk foto’s vóór het schoolbal tot die van je ouders en vrienden. Bespaar je geld om een fotograaf te huren die ’s avonds na het einde van de avond een geweldig, uniek beeld van je buiten kan maken. Als je genoeg geld bij elkaar kunt krijgen, kun je de fotograaf de afbeeldingen digitaal laten aanpassen, zodat je initialen in de lucht worden gespeld door sterren te verbinden.

 

Prom filmbinge-sessie

Als je ouders het toestaan, blijf dan de hele nacht op en kijk naar tienerfilms met proms en andere formulieren. Terwijl je kijkt, krijg je de kans om te knuffelen en herinneringen op te halen over de speciale avond die je net hebt gehad. Het zal voelen alsof prom nooit eindigt wanneer je films zoals Blockers, Prom, Footloose en She’s All That bekijkt.

 

Na Prom-activiteiten voor groepen

Verzamel al je vrienden of doe mee met de hele school voor onvergetelijk na prom entertainment. Hoe meer mensen je hebt betrokken, hoe goedkoper het is omdat je de kosten kunt verdelen of financiering kunt krijgen als het een schoolbrede gebeurtenis is.

 

Het carnaval is in de stad

Je kunt zelfs carnavaltochten en attracties huren zoals botsauto’s, enorme opblaasbare glijbanen, bungee-activiteiten en uitdagende attracties. Zoek naar een feestartikel, kermis of amusementsbedrijf bij u in de buurt om aan de slag te gaan. Je moet ofwel op schoolterrein of in een lokaal park of veld beginnen en de kosten kunnen hoog zijn.

 

DIY Drive-In Movie

Stel een gigantisch scherm in en laat de nieuwste films op de parkeerplaats van de school zien of maak een miniversie in je achtertuin. Zorg ervoor dat je de hele ervaring voltooit met drankjes zoals een sneeuwkegelmachine en een popcornmachine. Als je er op school een host, verkoop dan geavanceerde tickets om ervoor te zorgen dat de parkeerplaats niet overbelast raakt.

 

Na-Prom Cruise

Als je in de buurt van water woont, kan een after-prom feestcruise een unieke optie zijn. Je kunt de boot huren voor een alcoholvrij feest met dansen en rondhangen tot in de vroege uurtjes van de ochtend.

 

Ultieme sluimerpartij

Veel musea, dierentuinen en aquaria organiseren logeerpartijtjes voor speciale groepen. Breng je after-prom-feest naar een prachtige locatie voor een unieke logeerpartij die leuke spelletjes kan bevatten en aparte slaapvertrekken voor jongens en meisjes.

 

Na Prom Party Ideas at Home

Voor de veiligste post-prom-activiteiten, organiseer je een after-prom-evenement voor goede vrienden alleen bij jou thuis.

 

Achtertuin Glamping

Omdat je helemaal verkleed bent, is glamping in de achtertuin het ideale soort van camp-out. Glamping is een glamoureuze camping dus vergeet slaapzakken op de grond en kook op een stok! Zet de tent op en gebruik luchtbedden of echte matrassen uit je huis om mooi opgemaakte bedden te maken voor elke persoon. Koop luxe snacks zoals sushi of bruschetta en topdrankjes zoals mousserend druivensap. Moedig iedereen aan om hun mooiste pyjama te dragen.

 

Gaming Tournament

Verzamel tv’s vanuit uw huis en laat andere tieners kleine tv’s toevoegen om ze toe te voegen als u een ultieme speelkamer wilt. Stel een spelsysteem in op elke tv. Als je voor elke tv hetzelfde spelsysteem gebruikt, kan iedereen samen spelen. Als je een andere op elke tv gebruikt, kies dan een spel voor elk en maak er een toernooi van. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com