Eurostarter
Image default
Banen en opleidingen

Projectleider IT

Projectleider IT

Upstairs traprenovatie is marktleider op het regio van traprenovatie. Wij doneren trappen doorgaans binnenshuis een dag een compleet nieuw uiterlijk. Dit doen wij door remedie van overzettreden die we over de bestaande traptreden heen plaatsen. Onze focus ligt op kwaliteit, vakmanschap, hoge klanttevredenheid en serviceverlening. .

Even voorstellen

Upstairs traprenovatie is marktleider op het locatie van traprenovatie. Wij geven trappen doorgaans binnenshuis een dag een compleet verfrissend uiterlijk. Dit doen wij door middel van overzettreden die we over de bestaande traptreden heen plaatsen. Onze focus ligt op kwaliteit, vakwerk, hoge klanttevredenheid en serviceverlening.

Wat ga je doen?

Als projectleider it ben jij bezig met datgene waar jij goed in bent : ervoor zorgen dat het digitale hart van onze lijf klopt en meegroeit met de lijf, zodat alle facetten van onze bedrijfsvoering de gewenste houvast krijgen en blijven krijgen.

Wie ben jij?

Jij bent een makkelijk toegankelijk mens die zowel in- als uitwonend het aanspreekpunt is voor it- bijstand en in die rol een gesprekspartner van niveau is. Jij bent particulier in staat de wens van de diverse afdelingen en medewerkers op het gebied van ondersteunende software in landkaart te brengen en tezamen met een externe partij te transformeren naar een softwarepakket dat efficiënt en optimaal bijstand biedt aan onze bedrijfsvoering.

Wat vragen wij?

Hbo werk- en denkniveau met een sterke it affiniteit ; uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van zowel de nederlandse, de duitse als de engelse taal ; ervaring in het leiden van projecten op it gebied ; uitstekende sociale vaardigheden ; groot analytisch bezit en inzicht in de rangschikking, design en het toezicht van applicaties, en een gezonde portie humor en een flexibele gezindheid, waardoor je je thuis voelt in een dynamische, continue veranderende omgeving. Wat kun je van ons vooruitzien? een volledig functie bij de numero 1 in traprenovatie, met taxistandplaats weert ; een informele werksfeer in een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur ; een marktconform salaris ; inlegkapitaal in persoonlijke ontstaan ; uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden ( waaronder 40, 5 vakantiedag ).

Animo gewekt?

Wij zijn erg benieuwd naar jou!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken.html