Eurostarter
Image default
Vervoer en transport

Postdozen voor optimale bezorging

Bij de Dozenhal hebben wij verschillende soorten dozen in ons assortiment, waaronder postdozen. Deze dozen zijn extra stevig om een optimale bezorging te kunnen garanderen, waarbij uw product zonder beschadigingen bij uw cliënt aankomt.

Postdozen en brievenbusdozen

De postdozen van de Dozenhal zijn extra stevig en speciaal voor de verzending gemaakt. Dat betekent dat ze naast stevig ook onkreukbaar zijn. Wij willen natuurlijk niet dat er iets met uw product gebeurt tijdens de bezorging. Wij hebben normale postdozen voor de wat grotere producten in ons assortiment en brievenbusdozen. De laatste variant is een speciale doos voor kleine producten die door de brievenbus passen. Deze brievenbusdozen zijn niet alleen handig bij het bezorgen omdat de bezorgkosten op die manier lager zijn, maar ook omdat ze makkelijk in elkaar te zetten zijn en er mooi uitzien. Ook bij deze dozen hebben wij erop gelet dat ze extra stevig zijn, al komt dat bij deze variant niet door het materiaal, maar vooral door de constructie.

Afwijkende formaten

Heeft u producten in afwijkende formaten die u graag zou willen versturen? Dan raden wij u aan om uw dozen op maat te laten maken. Dat is allemaal mogelijk bij de Dozenhal. Het is zelfs mogelijk om uw dozen te laten bedrukken met uw bedrijfslogo of met de productcodes voor in het magazijn. Uw logo laten drukken op dozen kan leuk zijn voor het verzenden van uw producten. U maakt dan direct een goede eerste indruk op uw klanten!

Milieuvriendelijk

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijker alternatief voor al dat karton? Dan hebben wij ook reeds gebruikte dozen in ons assortiment, waarvoor dus geen extra grondstoffen nodig zijn. Op die manier ontlast u het milieu enorm. Daarnaast planten wij voor elke gebruikte boom een nieuwe boom terug! Zo komt er geen tekort aan papier en karton en houden wij het milieu een beetje in stand. Bestel uw dozen direct in een groot aantal, zodat er ook minder ritjes nodig zijn om ze te bezorgen, ook goed voor het milieu. Wist u trouwens ook dat wij gebruik maken van een onafhankelijke bezorgservice? Hierdoor kunnen wij uw bestelde verpakkingsmaterialen vaak als de volgende dag leveren. Kijk op onze website voor meer informatie.