Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel uw draadstangen en overige bevestigingsmaterialen bij een betrouwbare totaalleverancier

Als ondernemer in de handel-, bouw- of industriesector krijgt u geregeld te maken met het bestellen van bevestigingsmaterialen. Het is wel zo prettig als u al uw benodigde materialen, zoals draadstangen, bouten en moeren, uit het assortiment van één aanbieder kunt kopen. Dit bespaart u namelijk een hoop tijd. In sommige gevallen is het zelfs nodig om uw voorraad aan materialen te laten beheren of uw materialen op maat te laten zagen. Voor al deze diensten kunt u terecht bij Kobout, een totaalleverancier die al sinds 1979 actief is.

Een ontzettend breed aanbod van ruim 25.000 artikelen

Bij Kobout vindt u een ontzettend breed assortiment van ruim 25.000 artikelen, waaronder draadstangen, bouten en moeren. Zo weet u zeker dat u de gewenste producten, voor bijvoorbeeld het maken van een constructie, aanschaft. Deze bestelt u in enkele klikken in de webshop van deze leverancier. Heeft u vragen over de bevestigingsmaterialen? Dan kunt u altijd terecht bij de ervaren medewerkers die veel kennis hebben van de producten. Bovendien profiteert u bij dit bedrijf van de volgende voordelen:

  • Bijna alle producten zijn op voorraad en wanneer dit niet het geval is, kan een medewerker deze voor u bestellen;
  • Ook voor maatwerkproducten, zoals het zagen van draadstangen, kunt u bij deze aanbieder terecht;
  • U bent er zeker van dat dit bedrijf de hoogste kwaliteit levert, want er wordt volledig gewerkt volgens de ISO 9001- en ISO 14001-normen.

Bekijk direct het assortiment online

Bezoek de webshop van Kobout voor het assortiment bouten, moeren en overige bevestigingsmaterialen. Na het bestellen worden uw producten al binnen 24 uur bij u op locatie geleverd. Heeft u vragen over de artikelen of wilt u graag advies over welk soort bevestigingsmateriaal het meest geschikt is voor uw (bouw)project? Neem dan contact op met deze leverancier via de contactgegevens op de website. Het deskundige personeel helpt u graag verder!