Eurostarter
Image default
Groothandel

Welke horecakoelkasten en andere apparatuur voor in de horeca heeft u nodig?

Bent u voor uw bedrijf in de horeca op zoek naar specifieke horecakoelkasten of andere horeca-apparatuur? Dan moet u bij Horeca Megastore zijn. Deze aanbieder heeft een enorm ruim assortiment aan onmisbare apparatuur voor in de horeca, zoals professionele horecakoelkasten. Wanneer u besluit om uw benodigdheden bij deze aanbieder te bestellen, profiteert u bovendien van uitstekende voorwaarden. Denk aan snelle levering, goede garantievoorwaarden én uitstekende klantenservice. Dat maakt hen hét adres voor het kopen van uw horeca-apparatuur!

De koelkasten in het aanbod van deze specialist

Als u specifieke horecakoelkasten voor uw bedrijf zoekt, is de kans groot dat u deze vindt bij Horeca Megastore. Zij bieden namelijk verschillende typen koelkasten aan voor uiteenlopende toepassingen.

  • Displaykoelkasten: geschikt om gekoelde dranken en etenswaren te presenteren aan uw gasten.
  • Dichte deur koelkasten: geschikt voor de opslag van producten.
  • Minikoelkasten: geschikt voor gebruik in onder meer hotelkamers.
  • Backbarkoelkasten: geschikt voor gebruik in de horeca onder de bar.
  • Flessenkoelkasten: geschikt voor het staand en liggend koelen van dranken.

Deze horecakoelkasten zijn verkrijgbaar van verschillende merken. Naast het type koelkast, verschilt ook nog de manier van koelen per koelkast. Daarnaast variëren de koelkasten ook in klimaatklasse. Er zijn dus veel zaken om te overwegen bij de aanschaf van professionele horecakoelkasten voor uw onderneming.

Vraag vrijblijvend om aanvullende informatie

Weet u niet welke horecakoelkasten geschikt zijn voor uw onderneming? Of heeft u hulp nodig bij het kopen van andere horeca-apparatuur? In beide gevallen kunt u contact opnemen met de specialisten van Horeca Megastore. Door de jarenlange ervaring van het bedrijf, weten ze als geen ander waar u als ondernemer in de horeca naar op zoek bent. Ze kunnen u daarom helpen bij het afwegen van de voor- en nadelen van de horeca-apparatuur, zodat u uiteindelijk de juiste beslissing maakt en lang profijt heeft van uw producten.