Eurostarter
Image default
Zorg

Regionale zorgverzekeraar kiezen

Bent u op zoek naar een zorgverzekeraar die meer doet dan alleen een zorgverzekering bieden? Dan kunt u kiezen voor Salland indien u woont in Gelderland of Overijssel. Salland heeft geen winstoogmerk en richt zich vooral op het welzijn van haar klanten. Zo zorgen we ervoor dat onze verzekering voor iedereen betaalbaar is en blijft. Daarnaast verdiepen we ons in de zorg en gaan we persoonlijk in gesprek met diverse zorgaanbieders. Ook investeert Salland in verschillende initiatieven die betrekking hebben op de zorg. Uw maandelijkse premie wordt bij ons dus nuttig besteed.

Basis verzekering afsluiten bij Salland

Bij Salland kunt u een basis verzekering afsluiten tegen een eerlijke premie. De inhoud van de basisverzekering is niet elk jaar hetzelfde. De overheid bepaalt welke zorg tot het basispakket behoort. Dit is daarom bij elke zorgverzekeraar gelijk. Wel zit er verschil in de premie die u betaalt. Naast een basis zorgverzekering biedt Salland ook vier aanvullende verzekeringen. Hiermee kunt u het basispakket eventueel aanvullen als de zorg die u nodig heeft hier niet door gedekt wordt. Verwacht u hoge tandartskosten voor het komende jaar? Dan kunt u een losse tandartsverzekering afsluiten. Bij Salland heeft u de keuze uit drie tandartsverzekeringen.

Voordelen collectieve zorgverzekering

Salland heeft afspraken gemaakt met veel werknemers in de regio. Heeft uw werknemer ook afspraken met ons, dan kunt u kiezen voor een collectieve zorgverzekering. Dit biedt een aantal voordelen, zoals korting op uw zorgpremie, maar ook andere extra’s. We hebben daarnaast ook een contract afgesloten met verschillende sportverenigingen. Als u hier lid van bent, dan kunt u ook gebruik maken van een collectiviteit verzekering. Bij het afsluiten van uw verzekering kunt u aangeven dat u gebruik wilt maken van een collectiviteit. Vervolgens selecteert u het bedrijf of de vereniging waar u werkt of lid van bent.

https://www.salland.nl/