Eurostarter
Image default
Toerisme

Shoppen aan de Belgische kust

avondmarkten blankenberge

Je gaat naar zee voor … het strand. Maar ook aan de Belgische kust kan je je garderobe vullen! Zeg tegen jezelf: winkelen tijdens de vakantie is alleen leuker dan winkelen in de buurt van je huis.

Kapellestraat (Oostende)

De meeste kettingen zijn hier te vinden. Het regent? Dan is er een shoppingfestival in dit straat- & Cultuurpaleis.

Lippenslaan (Knokke)

In het mondaine walhalla langs de kust vind je aan de Lippenslaan de meeste winkelketens. Ga je zondag naar het strand? Geen nood, de winkels aan de Lippenslaan zijn ook open op zon- en feestdagen.

Zeelaan (De Panne)

De vernieuwde Zeelaan de Panne is een ideale plek om te winkelen. Naast winkelketens vind je er ook veel goede boetiekjes.

Kerkstraat (Blankenberge)

De meeste kettingen zijn hier te vinden. Er zijn ook kleine boetiekjes waar je unieke kleding kunt kopen.

Albert I-laan (Nieuwpoort)

Hier vind je verschillende bekende winkelketens en veel boetiekjes. Pluspunt: deze straat ligt dicht bij het strand. Dus als je nieuwe strandkleding koopt, kun je deze direct laten zien!

Soms moet je verder gaan dan de normale winkelstraat en van de gelegenheid gebruik maken om in boetiekjes te winkelen. Meestal kun je een unieke jurk krijgen die bijna niemand kent!

Wanneer je in Middelkerke bent, is shoppen misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar hier kun je toch nog een aantal boetiekjes binnen om een ​​nieuw overhemd of nieuwe broek te kopen.

Conceptstores

Concept-wat? Fervente shoppers weten wat een conceptstore is, maar als je het niet weet, is het antwoord simpel: in een winkel kun je niet alleen producten kopen, maar er ook de hele klantervaring in koesteren. Dit vertaalt zich meestal in een restaurant of koffiebar midden in de onderneming.

Aan de kust zijn verschillende concept stores waar je unieke snuisterijen of kleding kunt kopen, maar ook hapjes en / of drankjes. Besteed bijzondere aandacht aan de moderne uitstraling, stijlvolle ramen en eenvoudige logo’s.

Even wat energie opdoen

Je hebt meer eten en fashionista’s nodig! Want shoppen, shoppen, dit kost veel energie. Gelukkig kun je hier zien waar je de batterij kunt opladen en verder kunt winkelen!

Dus je hebt al nieuwe kleren! Maak nu gewoon perfecte foto’s voor Instagram (en Facebook, Twitter, enz.).

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html