Eurostarter
Image default
Toerisme

Maak een indrukwekkende rondvaart door de havens van Rotterdam

Maak een indrukwekkende rondvaart door de havens van Rotterdam

De havens van Rotterdam behoren tot de grootste van de Wereld. Deze indrukwekkende omgeving leent zicht perfect voor een interessante rondvaart. Er is ontzettend veel te zien en te beleven. Met Spido kunt u het gehele jaar door varen over de wateren van deze machtige haven.

Waarom een rondvaart door het Rotterdamse Havengebied?

Bij een rondvaart denk je eerste instantie waarschijnlijk niet aan een havengebied. En toch is een rondvaart door de Rotterdamse haven een unieke en bijzondere ervaring. Vanaf het water ervaar je Rotterdam zoals ze is: industrieel en rauw. Met een oppervlakte van meer dan 12.600 hectare is de Rotterdamse haven de grootste van Europa. Een rondvaart neemt u mee in de geschiedenis en de status van de Rotterdamse havens. U zult u zich geen moment vervelen als u zich vergaapt aan de enorme containerschepen en de hypermoderne overslag van duizenden containers.

Geniet van de prachtig Rotterdamse skyline

Uiteraard krijgt u tijdens een rondvaart door Rotterdam een perfect uitzicht op de indrukwekkende skyline van Rotterdam. Van de zwaan vormige Erasmusbrug tot de imposante hoogbouw. Alles komt voorbij en is vanaf het water zeer de moeite waard om te bekijken. Het bijzondere aan de gebouwen in Rotterdam is dat ze, door de bombardementen van de tweede wereldoorlog, relatief jong en modern zijn. Er is niet gekozen om de oude gebouwen te herbouwen, maar om een totaal nieuwe, moderne stad te bouwen. Hierdoor zijn geen twee gebouwen hetzelfde.

Een rondvaart voor iedereen

Als u een rondvaart boekt met het Rotterdamse Spido krijgt u een leuk uitje voor jong en oud. Kinderen krijgen tijdens de rondvaart een leuk doe boek. Spido is gevestigd aan het Willemsplein en Rotterdam. De boten van Spido zijn rolstoelvriendelijk, dus ook voor mindervaliden goed te bereiken.

Kijk voor meer info over de rondvaarten van Spido op de website Spido.nl