Eurostarter
Image default
Management

Uren bijhouden op werk

Een tijdregistratiesysteem is een veel gebruikt systeem op het werk. Met zo’n systeem kun je bijhouden hoeveel tijd je besteed aan projecten en klanten. Het kan een voordeel zijn om deze tijd bij te houden door middel van een tijdregistratiesysteem. Een aantal van deze voordelen zijn als volgt:

Het personeel betalen

Het personeel moet natuurlijk betaald worden. Als het personeel hun gewerkte uren heeft bijgehouden door het gebruik van een tijdregistratiesysteem is het eenvoudig te zien hoeveel uren zij daadwerkelijk gewerkt hebben. Op deze manier kunnen conflicten voorkomen worden omdat ze zelf de tijd bijhouden en deze tijd zwart op wit staat.

De gemaakte kosten kunnen verantwoorden

Klanten willen natuurlijk weten voor wat ze precies betalen. Als jij kunt aantonen hoeveel uren je gewerkt hebt aan een opdracht of project van de klant kunnen zij zien hoeveel tijd en moeite er in is gestopt. Zo kunnen zij begrijpen waarvoor zij de kosten betalen.

Je hebt overzicht

Met een tijdregistratiesysteem creëer je overzicht. In het systeem zelf staat een overzichten kun jij gemakkelijk zien hoelang je gewerkt hebt voor een bepaalde klant of opdracht. Maar je kunt bovendien ook zien hoeveel uren je bij elkaar opgeteld hebt gewerkt op een dag of in een week.

Tijd en energie inschatten

Als je per opdracht en project bijhoudt hoeveel uren er aan is gewerkt, kun je bij zo’n volgende opdracht of project van tevoren makkelijker inschatten hoeveel tijd en werk er in gaat zitten. Op deze manier kun jij de uren eenvoudig verdelen en een inschatting maken hoeveel mensen er nodig zijn voor de opdracht of taak.

Verschillende apps

Er zijn verschillende apps voor een tijdregistratiesysteem. Zo kun je deze downloaden op zowel mobiele telefoon als op je laptop of computer. Je kunt hierdoor de urenregistratie bijhouden waar en wanneer je bent.

Zo zie je maar weer dat een tijdregistratiesysteem vele voordelen kent.

https://keeping.nl/tijdregistratiesysteem