Eurostarter
Image default
Auto’s en Motoren

Tijd voor APK Veghel?

Is het weer tijd voor de jaarlijkse keuring van de auto? Kies dan vandaag nog voor APK Veghel. Bij een vrij nieuwe auto kan het voorkomen dat APK eens per twee jaar goed is, maar als de auto ouder wordt dan moet het eens per jaar. Vaak houden mensen zelf bij wanneer dat het daar ongeveer tijd voor is, maar je krijgt vanzelf bericht middels de post als het nodig is. Dit is ruim van tevoren. Veel mensen wachten dan ook met de APK tot het laatste moment omdat ze de auto niet kunnen missen, er niet aan denken of denken dat het later nog wel kan.

Maar stel dat er wat aan de auto gedaan moet worden dan is het toch fijner dat hier de tijd voor genomen kan worden. Daarom geven wij onze klanten ook graag het advies om op tijd een afspraak in te plannen. Dingen kunnen dan op tijd worden gerepareerd, waardoor de auto weer door de keuring heen kan.

 

Afspraak maken APK Veghel

Je kunt direct een afspraak maken bij APK Veghel voor je eigen auto. Je weet dan heel snel waar je aan toe bent en wanneer wij er tijd voor hebben. Vaak kan dat diezelfde week nog dus goed dat jij er dan ook voor kiest en gebruik van kunt maken. Als je er vragen over hebt dan kun jij contact met ons opnemen en dan zullen wij deze snel beantwoorden. We doen er alles aan om te zorgen dat onze klanten weten waar dat ze aan toe zijn bij ons.