Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

Met deze activiteiten breng jij jouw evenement tot leven

Heeft jouw evenement een beetje spanning nodig? Verlevendig de boel met deze leuke activiteiten die er zeker voor zorgen dat iedereen meedoet en zich vermaakt.

1. Speurtocht

Voeg wat competitie en intrige toe aan je evenement met een speurtocht. Je kunt de aanwijzingen aanpassen aan het thema of onderwerp van jouw evenement en ze zo makkelijk of moeilijk maken als je dat zelf wilt. Zorg er wel voor dat je leuke prijzen hebt voor de winnaars!

2. Fotostand

Fotohokjes zijn altijd een hit op evenementen! Ze zijn een geweldige manier voor gasten om leuke herinneringen op te halen en je verkleden in gekke rekwisieten is altijd leuk. Zorg ervoor dat je voldoende feestelijke rekwisieten bij de hand hebt en een weinig spontane helpers om de gasten te verkleden en te helpen met de fotohokjespret.

3. Dansfeest

Breng iedereen in beweging en eindig de dag met een dansfeest! Je kunt een DJ inhuren of gewoon leuke muziek opzetten die iedereen aan het dansen krijgt. Wil je het nog leuker maken, voeg dan wat glowsticks of andere feestverlichting toe.

4. Minuut om te winnen

Deze activiteit is perfect voor grote groepen. Het is ook een geweldige manier om mensen aan het lachen te krijgen. Er zijn veel verschillende spelletjes die je kunt spelen, dus zoek er een die bij het thema van je evenement past of waarvan je denkt dat je gasten het leuk zullen vinden.

5. Glazen graveren

Dit is een leuke activiteit voor gasten om te doen terwijl ze op je evenement zijn. Alles wat je nodig hebt is een glasgravurekit en een paar glazen. Er zijn allerlei soorten glazen die je kunt gebruiken, zo kunnen je gasten een wijnglas graveren of een waterglas. Je kunt de gasten hun eigen ontwerp laten kiezen of iemand laten helpen. Dit is een geweldige manier om een persoonlijk tintje aan jouw evenement te geven.

 

https://www.personalsurprise.nl