Eurostarter
Image default
Mode en Kleding

Waarom Buddhha to Buddha sieraden zo populair zijn.

Wanneer het om Buddha to Buddha sieraden gaat, heb je het over een flinke armband of stoere ketting. Grove schakels en geen fijne dames sieraadjes. Lekker rinkelen met je sieraden en voor elke outfit een passende decoratie. Combineren van stoere materialen met de zachte kledingstoffen, geven deze sieraden de juiste uitstraling. 

Populaire sieraden

Vrouwen die idolaat zijn van Buddha to Buddha, herkennen deze sieraden direct. De robuuste materialen zijn voor vele vrouwen de correcte ornamenten om elke dag te dragen. Het zijn geen vrouwen die armbandjes met kleine bedeltjes dragen, zij geven de voorkeur aan duidelijke decoratie om hun polsen.

Buddha to Buddha is verslavend

De steeds weer nieuwe ontwerpen zijn verslavend voor vrouwen die al een Buddha to Buddha armband of ketting dragen. Als je er één hebt wil je meer van deze sieraden. Niet alleen de armbanden zijn heerlijk om te hebben maar ook de stoere kettingen van Buddha to Buddha hebben een bepaalde uitwerking op vrouwen. Je kunt er nooit genoeg van hebben. 

Armbanden van Buddah tot Buddah

Armbanden zijn de meest populaire sieraden van dit merk. Voor elke pols is er een Buddha to Buddha. Of je nu brede of smalle polsen hebt, een armband van dit stoere sieradenmerk is voor elke maat pols een geschikte keus. Zowel de iconische als klassieke Buddha, kan door iedereen worden gedragen. Ook de leren sieraden zijn inmiddels behoorlijk in populariteit gestegen. De sieraden van Buddha zijn unisex, dus voor zowel de man als de vrouw te dragen.

Een Buddha to Buddha ring

Ben je inmiddels in het bezit van een mooie armband van Buddha to Buddha, dan maak je deze compleet door een mooie ring bij dit sieraad te dragen. De ringen zijn gemaakt van Sterling zilver en ijzersterk. Sterling zilver is een materiaal wat geen irritatie geeft aan de huid, dus voor iedereen comfortabel om te dragen.
Het assortiment van Buddha to Buddha heeft een grote sieradencollectie zoals armbanden, ringen en oorbellen, maar ook kettingen en hangers. Deze sieraden worden met de hand gemaakt in Azië en ontworpen in Amsterdam. Een uniek sieraad voor een uniek mens! Hoogwaardige materialen maken deze sieraden buitengewoon bijzonder. Zilveren details en leer geven deze bijzondere sieraden een aparte look. Ook bepaalde edelstenen worden verwerkt in bijvoorbeeld ringen en armbanden. Buddha to Buddha sieraden kunnen prima met elkaar worden gecombineerd en geven je een fantastisch uitstraling. 

Zilveren sieraden van Buddha to Buddha

De Batul armband werd in 1997 ontworpen en gerealiseerd. Heeft een hoog zilvergehalte en is tegelijkertijd bijzonder sterk. Duurzame sieraden die niet snel zullen breken of kapot gaan. De sieraden worden op Bali geproduceerd en door echte ambachtslieden verwerkt tot de sieraden die in Europa op de markt worden gebracht. Kunstenaars die nog van de oude stempel zijn en weten hoe zij leer moeten weven. Designers in Amsterdam trachten steeds weer om bijzondere en trendy sieraden te ontwerpen.

Unisex sieraden

Vrouwen en mannen kunnen de Buddha to Buddha sieraden dragen. Leen ze als man van je vriendin en omgekeerd. Mannen zijn eigenlijk sinds kort, meer geboeid in sieraden en de populariteit onder mannen met betrekking tot sieraden, zijn nog steeds in stijgende lijn. Mannen zijn echt geen mietjes, wanneer ze een stoer sieraad dragen van Buddha to Buddha. Ga naar Juwerlierswebshop en laat je verleiden tot de aankoop van een prachtig sieraad. 

https://www.juwelierswebshop.nl/