Eurostarter
Image default
Horeca

Wil jij heerlijke cocktails op jouw locatie?

Herken je dat? Ben je op een feest van een vriend, zie je die vriend de hele avond niet… Hij of zij is alleen maar bezig met dingen regelen, drankjes maken en ja, hij probeert ook nog cocktails te maken. Dit gun je natuurlijk niemand op zijn eigen feest. Daarom weet jij wel beter. Voor jouw feest of evenement ga jij voor een professionele cocktailshaker op locatie!

Een cocktailshaker op locatie!

Bij Cocktailbar.nl kun je een complete cocktailbar huren inclusief cocktailshaker. Dit neemt al je zorgen uit handen. Allereerst kies je een mooie bar uit die past bij jouw feest of evenement. Zo kun je altijd een bar kiezen die jij mooi vindt. Wat dacht je van een luxe marmeren bar? Of ga je liever voor een subtiele houten bar? Bij Bar Company is bijna alles mogelijk. De bars zijn natuurlijk voorzien van alle benodigheden. Ook staan de bars altijd op wieltjes, hierdoor zijn ze erg mobiel en overal in te zetten. De cocktailshaker: een ondergewaardeerd beroep als je het mij vraagt. Een cocktail maken lijkt er gemakkelijk, dit is echter niet altijd het geval. Gelukkig heeft Bar Company professionele cocktailshakers. Met de kennis en kunde van deze cocktailshakers weet jij zeker dat jouw feest of evenement goed verloopt. De cocktailshakers van Cocktailbar.nl vertellen je graag over hun passie. Het is zelfs mogelijk om een complete cocktailscursus op locatie te ontvangen. Bij deze cursus leer je de verschillende smaken herkennen en de technieken van het shaken. Ook leer je dat de kleur, presentatie en natuurlijk smaak erg belangrijk bij het maken van een cocktail.

Cocktails op jouw feest

Je kunt een cocktailshaker op locatie inhuren voor ieder gewenst evenement! Op je beurs, feest, congres of personeelsborrel. Een cocktailshaker zorgt er voor dat jouw evenement onvergetelijk is.

https://www.cocktailbar.nl/