Eurostarter
Image default
Bedrijven

Verzameling van hulp

De piekerpoli is een verzameling van psychologen. Dit bedrijf kent alle mensen waarmee ze werken in persoon waardoor zij kunnen garanderen dat je een goede behandeling krijgt. Ook hebben zij veel kennis van de verschillende gebieden binnen de psychologie. Hierdoor kunnen zij zorgen dat elke persoon de behandeling kan krijgen die bij ze past.

 

Zo biedt de piekerpoli bijvoorbeeld emdr therapie Amsterdam aan. Dit is een hele belangrijke therapie die ervoor kan zorgen dat mensen minder last hebben van trauma’s. Deze trauma’s kunnen het gevolg zijn van heftige gebeurtenissen die mensen hebben meegemaakt. Dit kan bijvoorbeeld een schokkende ervaring zijn, een ongeval, geweld of een geweldsincident. Het zorgt ervoor dat deze ervaringen verwerkt kunnen worden en men geen nachtmerries of andere reacties meer heeft op deze ervaring. Het wordt veelal gebruikt bij mensen die last hebben van PTSS. Dit is een posttraumatische stress-stoornis. Dit een reactie op een heftige ervaring waarbij mensen zich blijvend slecht voelen en blijven reageren op het trauma.

 

Ook biedt de Piekerpoli een goede relatietherapie Amersfoort aan. Dit is iets wat veel stellen op een veel te laat moment pas gaan doen. Dit terwijl relatietherapie er goed voor kan zorgen dat een stel elkaar weer terugvindt en inziet dat het veel belangrijker is om bij elkaar te blijven dan uit elkaar te gaan. Veel mensen weten ook niet wat relatietherapie inhoudt. Ze weten ook niet wat het voor hen kan betekenen en wat ze eraan zouden kunnen hebben. Piekerpoli helpt erbij om naar een geschikte relatietherapeut te zoeken.

 

Een andere behandeling waarbij Piekerpoli kan helpen om een goede behandelaar te vinden is bij depressie. Depressie kan een groot probleem zijn en het is dan belangrijk om meteen een goede behandelaar te vinden. Er is dan geen mogelijkheid om eerst een behandelaar uit te proberen. Het moet meteen werken zodat iemand zo goed mogelijk geholpen kan worden.

https://piekerpoli.nl/