Eurostarter
Image default
Aanbiedingen

4 laminaat trends van dit moment

4 laminaat trends van dit moment

Dat laminaat als vloer gelegd kan worden weten we allemaal. Toch kent laminaat meer toepassingsmogelijkheden dan je misschien denkt. Zo kun je er ook prachtig mee knutselen bijvoorbeeld. Laminaat kan dan ook op meerdere manieren worden ingezet. In deze blog willen we graag vier laminaat trends van dit moment uitlichten. Ben je benieuwd welke dit zijn? Lees dan even verder, want in deze blog zullen we wat dieper op de trends van dit moment ingaan.

 

Gebruik van duurzame materialen

Het gebruik van duurzame materialen is iets waar steeds meer aandacht voor is binnen onze maatschappij. En dat is ook niet zo gek wanneer je nagaat dat de aarde steeds meer vervuild raakt. Denk bijvoorbeeld eens aan de plasticsoep in zee. Plastic is echter niet het enige probleem. Gelukkig zien steeds meer mensen in dat het nu toch echt dringend tijd is om beter en bewuster met de aarde om te gaan. Het gebruik van duurzame materialen hoort hier ook bij. Omdat laminaat voor het grootste gedeelte vervaardigd wordt uit gerecyclede materialen kan het worden gezien als een vrij duurzame keuze. Duurzaam en kwalitatief hoogstaand laminaat kopen? Dat doe je bij Bebo Parket!

Visgraat is helemaal hot

Laminaat in visgraat motief is zo’n typische trend die waarschijnlijk nog lang niet voorbij is. Veel mensen worden op slag verliefd bij het zien van een mooie laminaatvloer gelegd in visgraat motief. Bij een visgraatpatroon worden de laminaatplanken trapsgewijs neergelegd. Hierdoor creëer je een heel speels effect.

 

Laminaat met een witte waas

Ook laminaat met een witte waas, ook wel whitewash genoemd, is helemaal in op dit moment. Door de witte waas krijgt dit soort laminaat een vrij rustige en neutrale uitstraling. Hierdoor staat het laminaat mooi in vrijwel iedere ruimte. Heb je bijvoorbeeld een kleine ruimte die je optisch groter wilt doen lijken? Kies dan voor een laminaatvloer in whitewash!

 

Creatief met restmateriaal

Heb je nog wat restmateriaal over en vind je het zonde om dit zomaar weg te gooien? Dat kunnen wij maar al te goed begrijpen. Vooral wanneer je je bedenkt dat laminaat prima gebruikt kan worden om mee te knutselen bijvoorbeeld. Zo kun je er een mooie lambrisering van maken, een handig dienblad of gebruik het als lijstje voor om jouw favoriete (vakantie)foto’s. Ideeën genoeg!

 

https://www.beboparket.nl/