Eurostarter
Image default
Hobby en vrije tijd

De leukste escape room in Enschede en omstreken

Houd u van avontuur en een uitdaging? Dan is de leukste escape room in Enschede misschien wel precies wat u zoekt. Wij hebben de leukste escape room van heel Enschede en omstreken en trekken dan ook jaarlijks veel bekijks. Onze  escape rooms zijn dan ook er aan te bevelen wanneer houd van het oplossen van puzzels, en goed onder druk kunt werken. En daarbij is het belangrijkste dat je goed kunt samenwerken en je als groep binnen de tijd weet te bevrijden. Het is dus een erg leuke uitdaging om eens met je vrienden te gaan doen. En is langs te komen bij de escape room in Enschede. En kijk of het jou lukt jezelf binnen de tijd te bevrijden. 

Een goede teamgeest

Naast een erg leuke activiteit zijn de escape rooms in Enschede voor nog een ding erg goed. En dat is het verbeteren van het team verband tussen jou en collega’s. Dit omdat je erg goed moet samenwerken om binnen het uur te ontsnappen. Daarbij wordt er vaak een wedstrijdje van gemaakt, en hierdoor merk je dat collega’s echt hun best doen om weer goed samen te werken. Geen wonder dat veel bedrijven als team uitje er voor kiezen om een van onze escape rooms te doen in Enschede. Wij verzekeren je dan ook dat je hier als onderneming geen spijt van gaat krijgen. En dat je werknemers een erg leuke dag gaan hebben bij onze escape rooms in Enschede.

De snelste tijd

Bij de escape room in Enschede is het doel dat je binnen de tijd weet te ontsnappen uit de escape room. De tijd die hiervoor staat is een heel uur, dit lijkt makkelijker dan je denkt. Doordat je puzzels en raadsels oplost krijg steeds meer informatie die je kunnen helpen bij je ontsnapping. Zo win je het spel wanneer je dit binnen de tijd doet. Maar ben je als groep de winnaar wanneer je de snelste tijd hebt.