Eurostarter
Image default
Woning en Tuin

Een compleet ventilatiepakket van itho daalderop

Om uw leefklimaat binnenshuis zo optimaal mogelijk te houden, is ventileren van groot belang. Als u hier aandacht aan wilt besteden, is het goed, dit op een duurzame wijze te laten plaatsvinden. Door te kiezen voor een ventilatiesysteem, dat op een optimale en slimme wijze functioneert, zult u de vele voordelen snel kunnen ervaren.

Een Itho Daalderop cve s eco kopen kan een goede keuze zijn als uw woonklimaat wel een oppepper kan gebruiken. Door te kiezen voor een een Itho Daalderop cve s eco, kiest u direct voor een compleet ventilatiepakket. De mechanisch functionerende ventilatie-unit, is bovendien energiezuiniger dan een ventilator op wisselstroom. De Itho Daalderop cve s eco kan per uur een grote hoeveelheid kubieke meter lucht ventileren en is stil in gebruik.

Een Itho Daalderop cve s eco kopen voldoet dus op heel veel punten. Bovendien beschikt dit ventilatiesysteem over een vochtsensor die geïntegreerd is. Hierdoor wordt lucht uit natte ruimtes, probleemloos mechanisch afgevoerd.

Om de bediening zo optimaal mogelijk te laten plaatsvinden, maakt een draadloos bedieningspaneel onderdeel uit van het totaalpakket. Afhankelijk van de situatie, kan op het paneel gekozen worden uit 4 standen. Bij de automatische stand reageert het direct op de vochtsensoren. Door meerdere bedieningspanelen aan een ventilatie-unit te koppelen, kan vanuit meerdere ruimtes een stand worden gekozen. Een groot voordeel, omdat de handzame bedieningspanelen op elke gewenste plek kunnen worden geplaatst.

Wilt u genieten van een binnenklimaat dat behaaglijk en gezond is, dan is de Itho Daalderop cve s eco het overwegen zeker waard.

https://www.installatievakwinkel.nl/itho-daalderop/cve-s-eco