Eurostarter
Image default
Energie

Mogelijkheden om te besparen op gas, water en licht

Ben je op zoek naar gas water licht kosten informatie? Dan ben je in dit artikel sowieso aan het juiste adres. In dit artikel vind je namelijk enkele mogelijkheden waarmee je kunt besparen op deze maandelijkse kosten. Het leven is al duur genoeg. Dat is één van de weinige zekerheden die je in het leven hebt. Om alle vaste lasten zo laag mogelijk te houden, is het advies om kritisch naar jouw uitgaven te kijken. Kijk hierbij niet alleen naar jouw impulsieve aankopen, maar ook naar de kosten die iedere maand weer terugkomen.

Stap over

Wil je graag besparen op gas, water en licht? Dan is het zéér interessant om over te stappen naar een andere leverancier. Met name op het gebied van gas en licht heb je hierbij meer dan voldoende keuze. Ga direct via het internet vergelijken, vergelijken en nog eens vergelijken. Door een goede vergelijking te maken, vind je ongetwijfeld wel contracten die een stuk voordeliger voor je uitvallen. Ook al bespaar je elke maand ‘slechts’ 10 euro; op jaarbasis is dit toch 120 euro. Dat is dus absoluut de moeite waard.

Neem contact met jouw huidige leverancier(s) op

Ben je niet meer tevreden over de tarieven die je op dit moment moet betalen? Dan kun je overstappen, maar je kunt ook eens contact met jouw huidige leverancier(s) opnemen. Mogelijk kunnen zij een geweldige nieuwe aanbieding voor je op tafel leggen. Een aanbieding waarmee je bijvoorbeeld ook 10 euro per maand kunt besparen. Met andere woorden: een overstap is niet altijd nodig. Nee, durf het hef in eigen handen te nemen en neem gewoon eens contact met jouw huidige leverancier(s) op. Ja heb je en nee kun je krijgen.

Kijk eens naar groene stroom

Tot slot is het volgende nog aan te raden: kijk eens naar de overstap van grijze- en naar groene stroom. Bij bijvoorbeeld Oxxio zijn de tarieven voor groene stroom (flink) verlaagd, waardoor je ook de nodige kosten kunt besparen. Bovendien weet je op deze manier ook nog een positieve bijdrage aan het milieu en onze aardbol te leveren.