Eurostarter
Image default
Energie

Nieuwe buitenverlichting voor beveiliging installeren

Buitenverlichting is een geweldige manier om activiteiten zoals barbecueën of feestjes in de achtertuin tot laat in de avond door te laten gaan. Maar buitenverlichting kan voor veel meer worden gebruikt dan dat, vraag het maar aan Elektricien Apeldoorn voor buitenverlichting. Beveiligingslampen zijn vaak nuttig om dieren of in sommige gevallen zelfs inbrekers af te schrikken. Deze zijn meestal het beste hoger gemonteerd om een breed scala aan licht te werpen. Hoewel ze kunnen worden gebruikt om dieren af te schrikken, kunnen ze ook worden gebruikt om je de weg te wijzen als je laat thuiskomt. 

Sfeerverlichting in je tuin

Over tuinen gesproken, je kunt je tuin ook verlichten met kleine lampjes voor een geweldige esthetiek in de avond. Een van de beste manieren om dit te doen is door het gebruik van LED-lampen op zonne-energie die automatisch aangaan wanneer het donker genoeg wordt.

Geef een kleine ruimte helder licht met een reeks kleine lampjes. Je kunt kiezen voor strakke rijen van lichtjes of de lichtsnoeren doorkruisen voor een meer eclectische sfeer. De intensiteit van de verlichting wordt bepaald door de lampen die je kiest en het aantal lampen dat je gebruikt. Kies voor minder lampjes voor een zachte gloed of voeg meer rijen lampjes toe voor een betere zichtbaarheid tijdens een avondje op het terras.

Lichtjes voor in de bomen

Als je op zoek bent naar een goede plek voor het ophangen van verlichting, hoef je soms alleen maar omhoog te kijken. Lichtjes in bomen kunnen donkere of schaduwrijke delen van je tuin veranderen in een verlichte oase, klaar om te dineren, gezellig samen te zijn of rustig na te denken. Kies verlichting op zonne-energie of batterijen wanneer je geen toegang hebt tot een stopcontact in de buurt. Anders kun je altijd extra stopcontacten laten installeren door een elektricien.