Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw data beheert u op de juiste wijze met een integratieplatform

Het integratieplatform, of API platform, zorgt ervoor dat applicatiestructuur binnen een bedrijf naar het hoogste niveau getild wordt en voor de toekomst wordt klaargestoomd. De toekomst is nog onzeker, maar het is een onweerlegbaar feit dat bedrijfsprocessen alleen maar digitaler worden. Daarom is een datanetwerk van de allerhoogste kwaliteit geen luxe, maar een harde eis. Wie mee wil bewegen met de trend en niet af wil haken, dient nu aan boord te stappen van de API revolutie. API platforms hebben de toekomst. Met dank aan het platform van dataexpert Datacon worden uw afzonderlijke applicaties gebundeld tot één gestroomlijnde machine. Het is tijd om de Gordiaanse knoop door te hakken en de ‘draden’ binnen uw netwerk te ontwarren. Deze expert is de virtuele mandenvlechter of verkeersleider die uw bedrijf nodig heeft. Voor u het weet is uw digitale omgeving een paradijs.

Hoe de kans op fouten verkleind wordt

Met dank aan het integratieplatform van Datacon worden systeemfouten erg onwaarschijnlijk. Ook vinden er niet snel meer storingen plaats. Het systeem heeft de naam ‘iPaaS’ gekregen. iPaaS heeft tot doel om apps in het gareel te houden en te zorgen voor een vloeiend dataverkeer tussen de afzonderlijke knooppunten in het systeem. Hierbij wordt het aantal knooppunten (connecties) teruggedrongen. De kans op fouten is hierdoor kleiner, maar ook wordt het makkelijker om een fout op te sporen als deze zich toch voor zou doen.

Profiteer van universele API lagen

Het API platform zorgt voor een overkoepelende API laag die data integreert die u met derden kan delen. Het is mogelijk het netwerk open te stellen via het ‘monetizing’ systeem. In ruil voor een lidmaatschap of vaste betaling kunnen derde partijen toegang tot het platform krijgen. Er wordt één centraal integratieplatform gecreëerd dat op verschillende manieren kan worden gebruikt. Maak daarom gebruik van de diensten van Datacon en laat uw bedrijf ontzorgen.