Eurostarter
Image default
Bedrijven

Waarom zijn petjes de beste manier om uw bedrijfslogo te laten zien?

Een bedrijfslogo is iets dat goed moet worden gezien. Vooral wanneer u net een bedrijf heeft opgericht of wanneer u uw huidige bedrijf eens goed onder de aandacht wilt brengen. Een bedrijf doet het altijd goed wanneer er een goede marketing voor wordt gemaakt. Op deze manier groeit de naamsbekendheid van het bedrijf en daarnaast zal een bedrijf ook niet snel worden vergeten wanneer de naam van het bedrijf goed in het geheugen van het publiek is gegrift. Daarnaast helpt het ook wanneer een bedrijf een duidelijke website krijgt waarop duidelijk te lezen is welke diensten het bedrijf aanbiedt en wat men van de dienstverlening van het bedrijf kan verwachten.

Promotie door middel van petjes

Promotie maken voor een bedrijf kan op verschillende manieren worden gedaan. Een van de manieren is door folders uit te delen. Helaas belanden veel folders in de prullenbak en is het alleen maar zonde van het papier dat wordt gebruikt om de folders op te drukken. Promotiemateriaal dat echt indruk maakt bij vele mensen is een leuk petje. Een petje heeft natuurlijk niet alleen als doel dat het wordt gebruikt om er een logo op te laten drukken, maar heeft ook verschillende dagelijkse functies waardoor het uitstekend promotiemateriaal is dat niet zomaar zal worden weggegooid of over het hoofd zal worden gezien.

Pet

Petjes voorzien van een logo

Op een evenement zijn mensen snel geneigd om dezelfde soort kleren aan te trekken. Het dragen van een petje met een bepaald logo erop hoort hier ook bij. Wat is er dan leuker dan wanneer bedrijven petjes uitdelen aan hun eigen werknemers waarop het logo van het bedrijf staat gedrukt? Op deze manier kunnen de werknemers de saamhorigheid laten zien en ook kunnen aantonen dat ze allemaal bij hetzelfde bedrijf horen. In het geval van het uitdelen van petjes als promotiemateriaal, is het ook leuk om petjes uit te delen aan mensen die nog helemaal niet bekend zijn met het bedrijf. Met een pakkend logo en door deze vervolgens op een petje te laten drukken, zal het logo onder het brede publiek niet snel vergeten worden. Het petje kan zijn functie doen als hoofddeksel en daarnaast is het leuk om te zien dat het petje voorzien is van het logo van uw bedrijf.

Waarom goedkope petjes borduren?

Het laten drukken van petten kan binnen een handomdraai worden gedaan bij verschillende bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Doordat er vaak sprake is van een grotere oplage, profiteert een bedrijf vaak van goedkopere prijzen die worden betaald voor de petjes. De stuksprijs voor petjes bij een grotere afname ligt vaak erg laag. Als u nog goedkoper uit wilt zijn met de petjes, maar wel uw creatieve kant wilt laten zien als bedrijf, dan is het een idee om goedkope petjes te borduren. Goedkope petjes borduren houdt in dat u het bedrijfslogo laat borduren en deze bevestigd op de petjes. Dit heeft een net zo professionele uitstraling als wanneer u het logo laat drukken op de petjes, maar u bent alleen goedkoper uit.

Door middel van borduren, is het mogelijk om uw fantasie de vrije loop te laten en het logo zo te versieren zoals u dat graag zou willen. Ook bij petjes borduren is het mogelijk om een grotere hoeveelheid in een keer af te nemen.

Het is zeker de moeite waard om te kijken naar de mogelijkheden die er zij om petjes te laten borduren!