Eurostarter
Image default
Groothandel

Deze webshop biedt de beste bandopwinder voor uw rolluik aan

Als uw zonwering of rolluik defect is, is dat heel vervelend. Vaak is het lastig om de losse onderdelen apart te kopen. Gelukkig is daar Shadowparts. Deze webwinkel weet uit eigen ervaring hoe vervelend het is om ellenlang naar losse onderdelen te zoeken en deze uiteindelijk niet te vinden. Daarom verkoopt het bedrijf alles wat u nodig heeft voor uw rolluik of zonwering. U vindt er onder andere de juiste rolluikmotor of bandopwinder voor uw rolluik.

Een greep uit het assortiment

Naast de perfecte bandopwinder of rolluikmotor voor uw rolluik, biedt het bedrijf onder andere schakelaars, montagesets, behuizingen en nog veel meer onderdelen aan die u kunt gebruiken voor uw zonwering of rolluik. Shadowparts verkoopt zelfs schoonmaakproducten voor de zonweringen en rolluiken, aangezien deze vervuilt kunnen raken onder bepaalde weersomstandigheden. Zo vindt u onder andere schoonmaakproducten die bescherming bieden tegen ontkleuring. Sommige schoonmaakproducten kunt u ook gebruiken voor de rolluikmotor of de bandopwinder van het rolluik.

Meer over deze aanbieder

Shadowparts bestaat al ruim 35 jaar. In die tijd heeft het bedrijf enorm veel ervaring opgebouwd en weet het als geen ander wat klanten nodig hebben. De belangrijkste onderdelen waar het bedrijf zich op richt, zijn rolluikmotoren en bandopwinders voor rolluiken. Shadowparts is aangesloten bij een geschillencommissie en wordt jaarlijks goedgekeurd op de EU-wetgeving. Bovendien is het bedrijf aangesloten bij Stichting WebWinkelkeur, wat aangeeft dat u veilig bij de webshop kunt bestellen.

Bestel bij een webshop waar klanttevredenheid het doel is

Klanttevredenheid is het hoogste doel. Bij eventuele klachten doet Shadowparts er dan ook alles aan om deze te verhelpen. Daarnaast streeft het bedrijf ernaar om uw producten zo snel mogelijk te leveren. Het uitgangspunt is dat de bestelling binnen twee werkdagen wordt bezorgd. Achteraf betalen is ook mogelijk; hierdoor hoeft u niet meteen het hele bedrag over te maken. U betaalt dan alleen voor de producten die u houdt. Dat is handig als u bijvoorbeeld meerdere onderdelen bestelt, omdat u niet zeker weet welke geschikt is.