Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een display van karton laten bedrukken tegen de scherpste prijs

Hoe werkt dat eigenlijk: een display van karton bedrukken? Een display van karton is niet meer en niet minder dan een kartonnen vorm met opdruk, waarvan een bepaalde boodschap valt af te lezen. U kunt kiezen voor een foto, maar ook voor tekst. Een combinatie van beide is ook mogelijk. Door wie worden displays van kartons gebruikt? Dat zijn vooral bedrijven. Zij laten een display van karton bedrukken om hier promotioneel voordeel mee te behalen. Er kan onder meer een actie, product, dienst of aanbieding mee worden aangekondigd. Reclame maken met een display van karton is ideaal. Bent u op zoek naar een manier om een display van karton te laten bedrukken in Helmond en omgeving? Dan is Mudropak een aanrader. Dit bedrijf is al ruim 25 jaar actief in het vak en kan displays van kartons produceren van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

De voordelen van een display van karton

Een display van karton laten bedrukken heeft meerdere voordelen. Karton is relatief goedkoop en ideaal om grote en goed leesbare boodschappen op te bedrukken. Ook is karton relatief makkelijk om verschillende vormen uit te snijden. Een derde voordeel van karton is dat het licht en is dus gemakkelijk te vervoeren. Mudropak maakt sinds jaar en dag kartonverpakkingen (niet alleen displays) voor bedrijven in Helmond en omgeving, maar ook daarbuiten. U kunt zowel standaardverpakkingen aanschaffen als verpakkingen die speciaal voor u op maat zijn gesneden. Vanwege de jarenlange expertise en het feit dat het bedrijf naast producent ook distributeur is, bent u hier verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ontdek meer over het bedrijf

Het bedrijf bestaat sinds 1993 en is in korte tijd uitgegroeid tot onbetwiste totaalleverancier op het gebied van verpakkingsvraagstukken en -oplossingen. Er is in recente jaren veel kapitaal en tijd geïnvesteerd in het optimaliseren van processen. De gloednieuwe EMBA 290 inliner machine biedt het bedrijf bijna ongelimiteerde mogelijkheden om een display van karton voor u te bedrukken. Ontdek snel wat er mogelijk is!

https://www.mudropak.nl/