Eurostarter
Image default
Financieel

Een herinnering voor een openstaande factuur op tijd verzenden

Het is belangrijk om als ondernemer je debiteurenbeheer goed in de gaten te houden, eventueel met behulp van een software. Met de software voor debiteurenbeheer kun je bepaalde handelingen automatiseren. Het versturen van een herinnering bij een openstaande factuur bijvoorbeeld, maar ook het monitoren van een met een klant afgesproken betalingsregeling. Als de klant niet op de herinnering of een aanmaning reageert, kan de vordering ook automatisch worden doorgestuurd naar een incassobureau. Deze kan het innen van de vordering van je overnemen. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de debiteurenadministratie te automatiseren om zo meer tijd voor hun bedrijf te hebben.

Een duidelijk overzicht op je debiteuren

Als je diensten of producten levert, dan moet daarvoor natuurlijk betaald worden. Het kan heel tijdrovend zijn om dit allemaal goed in de gaten te houden. Niet als je voor jouw debiteurenbeheer gebruikmaakt van de software van Outstanding24 in Amsterdam. Hiermee gaat vrijwel alles vanzelf. Een herinnering voor een openstaande factuur wordt verzonden met jouw logo en in jouw huisstijl. De klant ziet meteen dat de e-mail van jouw bedrijf komt. Je kunt zelf bepalen wanneer deze herinnering of een aanmaning wordt verstuurd in relatie tot de vervaldatum van de factuur. Ook kun je individueel andere termijnen instellen, bijvoorbeeld als je een afspraak met een klant hebt gemaakt over het moment van de betaling.

Laat je overtuigen met een demo

Ben je benieuwd naar de werking van de software van Outstanding24 uit Amsterdam en wat het kan betekenen voor jouw debiteurenbeheer? Vul dan het formulier op de website in voor een gratis demo. In een half uur krijg je alle mogelijkheden te zien, van handige overzichten van je facturen tot het automatisch genereren van een herinnering voor iedere openstaande factuur in je systeem. Alles kan volledig naar wens van de klant worden ingesteld. Al veel gebruikers gingen je voor en zijn zeer tevreden. Met deze software kun je aanzienlijk veel tijd besparen omtrent je debiteurenbeheer, die je in je onderneming of in je privéleven kunt steken.