Eurostarter
Image default
Financieel

Een incassobureau in Veenendaal met resultaat

 

Wij waren als bedrijf op zoek naar een incassobureau in Veenendaal. Wij hadden al verschillende pogingen gedaan om klanten van ons te laten betalen. Helaas waren deze pogingen keer op keer tevergeefs. Op een gegeven moment zijn wij gaan overwegen om een incassobureau in te schakelen. Na verschillende gesprekken te hebben gevoerd, zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Wij vonden de persoonlijke aandacht erg fijn en er werd goed voorgelicht wat er allemaal zou gaan gebeuren. Hierdoor wisten wij precies waar wij aan toe waren en werden wij goed betrokken in het hele proces. En uiteindelijk is er ook nog eens resultaat geboekt, de openstaande bedragen zijn nu wel voldaan!

 

Persoonlijke aanpak bij dit incassobureau uit Veenendaal

 

Dit incassobureau uit Veenendaal vertelde ons precies wat de stappen waren gedurende het hele proces. De eerste stap was het uitvoeren van een pre-incasso. Hierbij werd een incassobrief gestuurd op het papier van Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Toen deze niet werd voldaan, zijn wij overgegaan naar de volgende stap. Hier werd de debiteur twee keer schriftelijk benaderd met de vraag of hij of zij het bedrag wilde voldoen. Ook is de debiteur eenmaal telefonisch benaderd door Groeneveld Gerechtsdeurwaarders. Toen onze debiteur nog steeds niet had betaald, kwamen wij voor drie keuzes te staan: wij konden het dossier sluiten, het gerechtelijk traject starten of alternatieve maatregelen nemen.

 

Beslaglegging

 

Wanneer er sprake is van een gerechtelijke incasso, dan moet er eerst een voorschotnota door het bedrijf voldaan worden. Hierna wordt de dagvaarding opgesteld, toen wij ons akkoord gaven werd de dagvaarding door de deurwaarder uitgebracht en bij de rechtbank ingediend. Wij kregen goed te horen wanneer de zittingsdatum van de debiteur was, wij hoefden hier niet bij aanwezig te zijn maar vonden dit toch wel fijner. De rechter sprak direct en zijn vonnis uit, dit was een toewijzend vonnis. Na dit vonnis is Groeneveld Gerechtsdeurwaarders aan de slag gegaan met de executie, er is hierbij beslag gelegd op het inkomen van de debiteur.

 

Altijd een nette aanpak

 

Wij zouden Groeneveld Gerechtsdeurwaarders zeker aanbevelen en waarderen de persoonlijke service waar wij mee te maken hebben gehad. Daarnaast is alles uiteindelijk goed afgerond en is er geen sprake geweest van agressiviteit of iets dergelijks.