Eurostarter
Image default
Zakelijke dienstverlening

Mobiele afzuiging is voor veel industriële werkplaatsen een echte uitkomst

Lassen, slijpen, boren, zagen; het zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden waarbij stof en rook vrijkomt en de lucht in wordt gebracht. Een afzuigsysteem moet dat voorkomen en het is ook wettelijk verplicht om er zorg voor te dragen dat de lucht in uw werkplek veilig kan worden ingeademd. De meest logische oplossing is om elke werkplek van vaste afzuiging bij de bron te voorzien, zodat deze lucht al wordt gefilterd voordat het zich kan verspreiden. Vaste afzuiging is echter niet altijd een mogelijkheid, vooral niet als u een werkplaats heeft waar werkzaamheden van locatie veranderen. In dat geval heeft Lemtech Lucht- en Milieutechniek de oplossing voor u, want zij bieden mobiele afzuiging op maat aan.

Mobiele afzuiging is een uitkomst

Voor deze specialisten is het een missie geworden om alle werknemers in de industriële werkplaatsen van Nederland van schone lucht te voorzien. Flexibele werkplaatsen vormen dan een belangrijke uitdaging. De oplossingen op het gebied van mobiele afzuiging bij de bron die ze aanbieden zijn indrukwekkend. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste centrale unit waar wel twaalf afzuigslangen op kunnen worden aangesloten die u kunt gebruiken indien nodig. Een andere oplossing is een mobiele unit met één afzuigslang die u ergens naartoe rijdt indien u afzuiging nodig heeft. Mobiele afzuiging kan op allerlei manieren gerealiseerd worden en bij deze specialisten vindt u ongetwijfeld een oplossing op maat voor uw situatie.

Maak het bespreekbaar bij dit bedrijf

Omdat Lemtech Lucht- en Milieutechniek verscheidene systemen en oplossingen kan aanbieden, is het verstandig om uw situatie met ze te bespreken. Hoe afwijkend deze ook is van de norm, ze hebben een op maat gemaakte mobiele afzuiging voor u die exact aansluit bij wat u zoekt. Met een groot aantal tevreden klanten, gevestigd in heel Nederland, weet u zeker dat de gezondheid van uw werknemers in uitstekende handen is.

https://www.lemtech.nl/